DENİZLİMİZ

Denizlispor'a Başarılar Dileriz. (Poyraz Boya)

Saç Kabarmasını Önlemenin Yolları

Saç Kabarmasını Önlemenin Yolları
16 Ocak 2017 - 19:39
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Özellikle kıvırcık saçlılar bu konuda çok dertli oluyorlar. Bizlere sosyal medya hesabımız üzerinden birçok soru geliyor. Bunlardan bazıları da kabarık saçlarla ilgiliydi. Bizde bu konu ile ilgili güzel bir araştırma yapma kararı aldık. Kabarık saçları önlemek için yapmanız gereken bazı hassas konular var. Aslında konuyu okumadan özenle altını çizmek lazım. Buradaki maddeler daha çok saçların kabarmasını engellemek üzerinedir. Yani saçlar kabardıktan sonra yapılacak şeyler değildir.

– Saçlarınızın rengi açmak veya rengini değiştirmek için boyalardan kesinlikle kaçının. Çünkü bu boyalar ağır kimyasallar içermektedir.

– Kirlilik ve güneşe aşırı maruz kalmaktan kaçının.

– Saçınızı her gün şampuanlamayın. Her gün şampuanlamak saçın doğal nemini ortadan kaldırır.

– Saçınızı kesinlikle fırça ile saç tarağıyla tarayın.

– Saçınızı kesinlikle kurutma makinesi, sıcak maşa gibi aletlerle kurutmayın. Her zaman hava ile doğal bir şekilde kurumasına izin verin.

– Saçınız için saç jölesi kullanıyorsanız içine doğal bitkisel gliserin ekleyin. Bu saçı kontrol etmenize yardımcı olacaktır.

– Saçınızı şampuanlarken ılık su kullanın. Ellerinizle saçınızın dibini şampuanlarken gözenekler açılacak ve kremin emilimini kolaylaştıracaktır. Soğuk su gözeneklerin kapanmasına neden olur.

İlerleyen günlerde saç kabardığında neler yapacağınız ile ilgili bilgileri de sitemizde sizinle paylaşacağız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR