DENİZLİMİZ

Denizlispor'a Başarılar Dileriz. (Poyraz Boya)

Yarıyıl Tatilinde Pamukkale ye Yoğun İlgi

Yarıyıl tatilinde Pamukkale ye yoğun ilgi Pamukkale ve Karahayıt ta otelleri yüzde 100 doluluğa ulaştıDENİZLİ – Şifalı suları ve kültürel mirasıyla dört mevsim yoğun ilgi gören Denizli Pamukkale de 15 günlük yarıyıl tatilinde otellerin doluluk oranı yüzde 100 e ulaştı.

Yarıyıl Tatilinde Pamukkale ye Yoğun İlgi
20 Ocak 2019 - 19:15
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Yarıyıl tatilinde Pamukkale’ye yoğun ilgi
Pamukkale ve Karahayıt’ta otelleri yüzde 100 doluluğa ulaştı

DENİZLİ – Şifalı suları ve kültürel mirasıyla dört mevsim yoğun ilgi gören Denizli Pamukkale’de 15 günlük yarıyıl tatilinde otellerin doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı.
Okulların 15 günlük yarıyıl tatiline girmesiyle vatandaşlar, ‘beyaz cennet’ Pamukkale’ye akın etti. Tatilini Pamukkale’de geçiren vatandaşlar, ören yerindeki travertenlerde yürüdü, fotoğraf çektirdi. Kış olması nedeniyle daha çok yerli turistin rağbet ettiği “beyaz cennet” Uzakdoğu’dan gelen birçok yabancı turistin de tercihi oldu. Pamukkale ve Karahayıt bölgesindeki otel ile termal kış turizm tesislerinin yüzde yüzlük doluluk oranı işletme sahiplerini sevindirdi. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, sömestir döneminde Pamukkale’nin her zaman olduğu gibi yüzde 100’e yakın doluluğa ulaştığını belirtti. Pamukkale’ye yerli misafirlerin yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Başkan Şen, “Kışın en fazla rağbet gören yerler kayak turizminin olduğu yerler ile termal turizmin olduğu yerler. Denizli’de her ikisi de var. Buraya gelen misafirlerimiz kayak merkezinde kayak yapıp akşamları da termal sularda yorgunluklarını giderebiliyorlar. Özellikle kültürel turların da son dönemde rağbet görmesiyle beraber Pamukkale geçmiş dönemlerine nazaran daha fazla doluluk yaşıyor. Biz tüm misafirlerimizi Denizli’ye davet ediyoruz. Çok az bir yer kaldı. Eğer burayı tercih edeceklerse hızlı olmalarını öneriyoruz” dedi.