DENİZLİMİZ

Denizlispor'a Başarılar Dileriz. (Poyraz Boya)

Denizli Su Arıtma

Denizlimizde onlarda firmanın içerisinden sizin için seçtiğimiz su arıtma firması olan Metu Teknik hakkındaki kısaca bilgi aşağıdadır.

Denizli Su Arıtma
28 Aralık 2018 - 21:19
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Denizlimizde onlarda firmanın içerisinden sizin için seçtiğimiz su arıtma firması olan Metu Teknik hakkındaki kısaca bilgi aşağıdadır.

Metu Teknik Firması ile tezgah altı arıtma sistemleri,bina su yumuşatma sistemleri, bina su arıtma sistemleri ve kurumsal firma ve fabrikalar için su arıtma ve otomasyon sistemleri üzerine destek vermektedirler.

İletişim Bilgileri İçin Tıklayınız

Adres: Şemikler Mah.  Hüseyin Çokal Caddesi Demetşah APT. No:188/A  Merkezefendi DENİZLİ
Telefon: 0 258 371 36 59
GSM: 0 533 353 66 15

Firmamız 2001 yılında MEHMET TUNA tarafından işletmelere genel tesisat hizmeti yapan bir firma olarak Denizli Merkezde Kale içi Sedef Çarşısında sektörlere hizmet vermeye başlamıştır.  Kuruluşumuzdan itibaren firmaların genel tesisat anlamında malzeme ve işçilik olarak tüm ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık.

2007 yılında firmamıza ilave dal olarak su arıtma sektörünü de alıp satıcı ve küçük çaplı servis olarak çalışmaya devam ettik.

2011 yılı itibari ile kendini tamamen geliştiren firmamız endüstriyel otomasyon ve endüstriyel su artıma sistemleri sektöründe kendini öne çıkarmayı başardı. Firmamızda endüstriyel kimyasal otomasyon, soda-tuz rafinasyon  ve otomasyon  ,  işletme içi dağıtım otomasyon ve de AKUAMET markası ile su arıtma sektöründe hem imalat hem de yedek parça olarak hizmet vermeye başladı.

Bugün METU TEKNİK olarak 350 m2 lik kapalı alan kendi binamızda 10 kişilik alanında tecrübeli ve deneyimli kadrosuyla müşteri memnuniyetini esas alarak çalışmaya devam etmekteyiz.

METU TEKNIK- AKUAMET markamızla her geçen gün müşteri potansiyelimizi genişletmek , ilerleyen teknoloji ile kendimizi yenilemek yurt içinde ve yurt dışında AKUAMET markamızı geliştirmek hedeflerimiz arasındadır.

Kalite politikamız gereği müşterilerimizin bizden tam olarak talepleri , ürünlerin tedariği ve imalatı, kurulumu ve sonuç olarak müşteri memnuniyetine ulaşıncaya kadar tüm aşamaları titizlikle kontrol ederek hizmet veriyoruz.

Kuruluşumuzda bugüne ulaştığımız noktada bize güvenerek destekleyen , ürünlerimizi tercih eden ve bizimle birlikte büyüyen tüm müşterilerimize teşekkürlerimizi sunarız.