DENİZLİMİZ

Denizlispor'a Başarılar Dileriz. (Poyraz Boya)

Evlat , Saman Arasındaki Uyuşturucuyu Buldu

DENİZLİ nin Merkezefendi ilçesinde, bir çiftlik evinde, Evlat isimli narkotik köpeği ile yapılan aramada, saman balyaları arasına gizlenmiş 1 kilo 350 gram esrar ele geçirilirken 2 kişi gözaltına alındı.

Evlat , Saman Arasındaki Uyuşturucuyu Buldu
10 Aralık 2018 - 23:01
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

DENİZLİ’nin Merkezefendi ilçesinde, bir çiftlik evinde, ‘Evlat’ isimli narkotik köpeği ile yapılan aramada, saman balyaları arasına gizlenmiş 1 kilo 350 gram esrar ele geçirilirken 2 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i tutuklandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçen 8 Aralık’ta Merkezefendi ilçesindeki 4 ayrı adrese eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda bir çiftlik evinde, özel eğitimli narkotik köpeği ‘Evlat’ ile yapılan aramada saman balyaları arasında 1 kilo 350 gram esrar ele geçirildi. Aramada şüphelilere ait ruhsatsız bir av tüfeği de bulundu. Uyuşturucuya el konulurken, çiftlik evindeki 2 kişi gözaltına alındı. Diğer 3 adresteki operasyonlarda ise herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i tutuklandı, diğeri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

– Denizli