DENİZLİMİZ

Denizlispor'a Başarılar Dileriz. (Poyraz Boya)


Samsun Canik Belediyespor’un 1 ay önce kadrosuna kattığı ve güzelliği ile gündem olan Hırvatistan Basketbol Milli Takımı’nın oyuncusu Antonija Misura Sandric, “Ben Victoria Secret modeli değilim ki? Kimse bana güzel olduğum için para vermiyor, iyi basket oynadığım için veriyor. Şimdi Canik Belediyespor’dayım çünkü basketbol oynamayı biliyorum” dedi. 

Samsunlular ilk maçını bekliyor


Samsun Canik Belediyespor'un 1 ay önce kadrosuna kattığı ve güzelliği ile gündem olan Hırvatistan Basketbol Milli Takımı'nın oyuncusu Antonija Misura Sandric, "Ben Victoria Secret modeli değilim ki? Kimse bana güzel olduğum için para vermiyor, iyi basket oynadığım için veriyor. Şimdi Canik Belediyespor'dayım çünkü basketbol oynamayı biliyorum" dedi. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.